Betöltés...

A 2012/13-as tanév óta cégünk adja a busz-szolgáltatást Happy Kids nemzetközi óvodában. Az óvoda által szervezett rendszeres és eseti programokra és foglalkozásokra mi szállítjuk a csoportokat.

A családok számára háztól-házig iskolabusz szolgáltatást is kínálunk. A gyerekeket reggelente az iskolabusz az otthonuk kapujánál veszi fel, és az óvoda bejáratához szállítja. Délután haza, vagy bármilyen, a szülő által előre megadott címre lehet kérni a szállítást (pl. edzésre, más különórára). A szállítás 7-16 fős kisbuszokkal történik, annak érdekében, hogy a kisgyerekek útja a legrövidebb legyen. A gyerekek általában hamar beleszoknak az iskolabuszos közlekedésbe, és hamarosan aktív részesei lesznek a buszon folyó vidám beszélgetésnek vagy közös éneklésnek. A beszoktatás ideje alatt az anyukák a gyerekekkel utazhatnak, ha jónak látják.

Happy Kids Premier iskolabusz Budapest
Happy Kids Premier iskolabusz Budapest
 

Magyarul és angolul beszélő iskolabusz koordinátor telefonon rendelkezésére áll operatív jellegű kérdések megválaszolására, vagy váratlanul felmerült helyzetek megoldására.

Reggel a busz 8:30-ig érkezik az óvodához, ahol sofőrünk az óvoda munkatársának adja át a gyerekeket.

Délután a buszok 15:30-15.50kor indulnak az óvodától és az óvoda munkatársa segítséget nyújt a gyerekeknek a felszálláskor.

Az iskolabuszok vezetői tapasztalt sofőrök, balesetmentes buszvezetői múlttal. A buszok minden ülésén biztonsági öv van. Járműveink klimatizáltak.

 

Tájékoztatás és információ: +36 30 907 60 65, schoolbus@premierbus.hu.

Általános Szolgáltatási Feltételek                  Biztonsági Szabályzat            Információ 2019-20           Árlista 2019_20