Betöltés...

A 2013 óta az Under the Rainbow nemzetközi óvoda által szervezett rendszeres és eseti programokra és foglalkozásokra mi szállítjuk a csoportokat.

A családok számára háztól-házig iskolabusz szolgáltatást is kínálunk. A gyerekeket reggelente az iskolabusz az otthonuk kapujánál veszi fel, és az óvoda bejáratához szállítja. Délután haza, vagy bármilyen, a szülő által előre megadott címre lehet kérni a szállítást (pl. edzésre, más különórára). A szállítás 7-16 fős kisbuszokkal történik, annak érdekében, hogy a kisgyerekek útja a legrövidebb legyen. A gyerekek általában hamar beleszoknak az iskolabuszos közlekedésbe, és hamarosan aktív részesei lesznek a buszon folyó vidám beszélgetésnek vagy közös éneklésnek. A beszoktatás ideje alatt az anyukák a gyerekekkel utazhatnak, ha szükségesnek látják.

Magyarul és angolul beszélő iskolabusz koordinátor telefonon rendelkezésére áll operatív jellegű kérdések megválaszolására, vagy váratlanul felmerült helyzetek megoldására, de e-mailben japán nyelven is érintkezhetnek kapcsolattartó kollégánkkal

 

Az iskolabuszok vezetői tapasztalt sofőrök, balesetmentes buszvezetői múlttal. A buszok minden ülésén biztonsági öv van. Járműveink klimatizáltak.

A fuvardíjak zónánként változnak.

Augusztus 1-ig kifizetésre került fenti szállítási díj után 3% fizetési kedvezmény jár.
Csak reggel vagy csak délután igényelt szolgáltatás díja az ár 60%-a.
Családi és csoportos DÍJKEDVEZMÉNYt biztosítunk a szállított személyek azonos címen és időpontban történő fel- és leszállása esetén az alábbiak szerint:

  • 2 vagy több fő esetén 10 %,

Tájékoztatás és információ: +36 30 2003 888, schoolbus@premierbus.hu.