Betöltés...

Történet

A cég 1990 tavaszán S.Sargent Kft. néven vegyes-vállalatként alakult, azzal a céllal, hogy Magyarországon akkor még egyedülálló módon iskolabusz szolgáltatást vezessen be. Ez akkor a főleg diplomaták gyermekei által látogatott Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola (AISB) számára történt. Az évek során számos más nemzetközi iskola és óvoda bízta meg a céget az iskolabusz szolgáltatás megszervezésével és bevezetésével:

1991: AISB (American International School of Budapest)
1996: BISB (British International School of Budapest)
2001: AISW (American School of Warsaw)
2003: LFB (Lycée Francais de Budapest)
2004: Budapesti Japán Iskola
2012: Happy Kids International Kindergarten, Budapest
2012: Under the Rainbow
2013: Kids Kiosk International Kindergaten
2015: Deutsche Schule
2016: Britannica International School of Budapest
2017: BBIS (Budapest British International School)
2018: Pendula Óvoda

Bár az évek során a személyszállítás legváltozatosabb ágazataiban is tevékenykedtünk, a fő profil egyértelműen a gyermekszállítás/iskolabusz tevékenység maradt, ezért a 2000-es évek elején olyan nevet választottunk a cégnek, mely pontosabb képet ad a működésünkről, így lettünk Első Iskolabusz Szolgáltató Kft. (Idegen nyelvű elnevezése szerint PREMIER Transport Scolaire vagy PREMIER School Bus)

Az évek során a műszaki háttér, a piaci környezet, sőt, az ország is rengeteget változott, de a szemléletünk a régi maradt: keressük a legjobb megoldásokat és folyamatosan építjük, fejlesztjük szolgáltatásunkat. Ennek a munkának a szakmai irányítója az alapítás óta Csőregh Zoltán.