Betöltés...

A 2012/13-as tanév óta cégünk adja a busz-szolgáltatást a Happy Kids nemzetközi óvodában és bölcsődében. Az óvoda által szervezett rendszeres és eseti programokra és foglalkozásokra mi szállítjuk a csoportokat.

A családok számára háztól-házig iskolabusz szolgáltatást is kínálunk. A gyerekeket reggelente az iskolabusz az otthonuk kapujánál veszi fel, és az óvoda bejáratához szállítja. A busz 8:30-ig érkezik az óvodához, ahol sofőrünk az óvoda munkatársának adja át a gyerekeket. Délután haza, vagy bármilyen, a szülő által előre megadott címre lehet kérni a szállítást (pl. edzésre, más különórára). Délután a buszok 15:30-15:50-kor indulnak az óvodától és az óvoda munkatársa segítséget nyújt a gyerekeknek a felszálláskor.

A szállítás 7-16 fős kisbuszokkal történik, annak érdekében, hogy a kisgyerekek útja a legrövidebb legyen. A gyerekek általában hamar beleszoknak az iskolabuszos közlekedésbe, és hamarosan aktív részesei lesznek a buszon folyó vidám beszélgetésnek vagy közös éneklésnek. A beszoktatás ideje alatt az anyukák a gyerekekkel utazhatnak, ha jónak látják.

Iskolabusz nyomkövető rendszer áll a szülők rendelkezésére. Akár telefonon, akár más eszközön valós időben figyelhetik az iskolabusz útvonalát.

Happy Kids Premier iskolabusz Budapest
Happy Kids Premier iskolabusz Budapest
 

Magyarul és angolul beszélő iskolabusz koordinátor telefonon rendelkezésére áll operatív jellegű kérdések megválaszolására, vagy váratlanul felmerült helyzetek megoldására. Az iskolabuszok vezetői tapasztalt sofőrök, balesetmentes buszvezetői múlttal. A buszok minden ülésén biztonsági öv van. Járműveink klimatizáltak. Tájékoztatás és információ: +36 30 200 3888, schoolbus@premierbus.hu.

 
 

 

     Biztonsági Szabályzat      Általános Információ      Árlista 2023/24