Betöltés...

2017.03.20.

Kedves Szülők!

Értesíteni szeretnénk Önöket, hogy a délutáni Törökvész út – Kapy utca körforgalomnál lévő délutáni Navette buszmegállót áthelyezzük, mivel a parkoló autók miatt ott már nem biztosított az iskolabusz biztonságos megállása. Az új buszmegálló a Törökvész úton, a 111-es busz megállója („Tömörkény utcai megálló”), a Törökvész úti Általános Iskolával (Törökvész út 67-69) szemben lesz. Reméljük, itt több lehetőségük lesz a nyugalmas és biztonságos parkolásra. A buszmegálló közelében van közlekedési lámpa által biztosított gyalogátkelő, így a szemközti parkolóba is biztonságos az átjutás.

Reggelente a Navette busz az eddig megszokott helyről, a Tina pékség elől indul!

Az iskolabuszok a KRESZ értelmében használhatják a BKK buszmegállókat, de kizárólag az utasok fel-és leszállása idejére. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben valamelyik gyereket nem várnak a megállóban a szülei, várakozás nélkül tovább fogjuk szállítani. Ugyanezen oknál fogva kérjük, hogy a gyereküket a megállóban várják a megadott időben, ne csak akkor szálljanak ki az autójukból, amikor az iskolabusz már beállt a megállóba! Azt is kérjük, hogy a buszvezetőnk felé jelezzék, hogy jelen vannak, és „átvették” a gyereket! A sofőrnek nehéz a sok ember közül kiszúrnia, hogy melyik szülő melyik gyerekért van ott. Szeretnénk elkerülni, hogy a sofőr úgy hajtson tovább, hogy valamelyik gyerek egyedül marad a megállóban!

Az iskolabusz Március 20, hétfőtől viszi az új megállóba a gyermekeket, amelyről a térképet és a fényképet csatolva találják!

Köszönjük a megértésüket és az együttműködésüket!

2016.08.30.

Az Első Iskolabusz Kft-t az a megtiszteltetés érte, hogy a számos iskola és óvoda mellett, akikkel eddig is együttműködtünk, két másik iskola is helyet kap a közeljövőben, a mindenapjainkban.

A két iskola, mely ránk bízza a gyerekek reggeli iskolába való szállítását, és a délutáni a hazaszállítást, a Britannica International School, valamint a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola.

Mindkét iskola komoly múltra tekint vissza, és a fennállása alatt jelentős tekintélyre tett szert.

Kihívásként, és fantasztikus új lehetőségként tekintünk az ellőttünk álló feladatra, hogy mindenki megelégedésére nyújthassuk az iskolabusz szolgáltatást ezekben az intézményekben is, és boldog, mosolygós gyerekeket vihessünk haza.

Mi már nagyon várjuk az új időszakot, és addig is igyekszünk minden érdeklődő szülő kérdésére válaszolni. Forduljanak hozzánk bizalommal akár e-mail, akár telefon formájában, mely elérhetőségeinket megtalálják a Kapcsolat menüpont alatt, vagy tájékozódjanak honlapunkon az eddig végzett munkáink alapján.

Természetesen az eddig általunk szállított iskolákhoz és óvodákhoz hasonlóan, az új intézményekből jelentkezőknek is lehetőségük lesz online jelentkezésre. Az ezzel kapcsolatos bővebb információkkal még jelentkezünk.

 

További Kellemes Időtöltést a honlapon! :)