Betöltés...

Szolgáltatásunk kiiktatja életéből gyermeke iskolába járásának logisztikai és szervezési feladatait, az ebből fakadó alkalmazkodást és kötöttséget, úgy, hogy gyermeke biztonságban, kényelemben és barátságos közegben utazzon, barátai társaságában. Háztól-házig és Gyűjtőpontos (Navette), valamint Prémium Navette szolgáltatásunkkal állunk a családok rendelkezésére.

Mindhárom szállítási mód esetében:

 • Lehetőség van a szolgáltatást oda-vissza, vagy csak az egyik viszonylatban illetve akár csak alkalmanként igényelni.
 • Magyarul, franciául és angolul beszélő iskolabusz koordinátorunk telefonon rendelkezésére áll operatív jellegű kérdések megválaszolására, vagy váratlanul felm​erült helyzetek megoldására.
 • Reggelente a buszok 07:50-re érkeznek az iskolához.
 • A délutáni induláskor az iskola megbízott munkatársa segítséget nyújt a gyerekeknek a felszálláskor.
 • Az iskolabuszok vezetői tapasztalt sofőrök, balesetmentes buszvezetői múlttal.
 • Iskolabusz nyomkövető rendszer áll a szülők rendelkezésére. Akár telefonon, akár más eszközön valós időben figyelhetik az iskolabusz útvonalát.
 • Biztonsági Szabályzat     Információ 2022/23    Általános Szolgáltatási Feltételek
 • Árlista 2022/23 Navette/Navette Prémium     Árlista 2022/23 Háztól házig

Háztól házig szolgáltatás

Szolgáltatásunk személyes és bizalmas jellegű. A diákokat reggelente az iskolabusz a házuk kapujánál veszi fel, és az iskola bejáratához szállítja. Délután szintén hazáig szállítjuk a gyermekeket és meggyőződünk róla, hogy biztonságban bejut-e a házba. Az iskolabusz szolgáltatás a rövidebb menetidő érdekében 7-20 személyes mikrobuszokkal történik. A járművek légkondicionáltak és minden ülésük biztonsági övvel van felszerelve. Egész tanévben lehetőleg azonos sofőr szállítja a gyermeket. Jól ismerjük a gyerekeket, akiket szállítunk, szeretettel és rugalmasan végezzük feladatunkat. A hazaszállítás esetenként akár eltérő címre is lehetséges (nagymamához, edzésre, szülő munkahelyére, stb.).

Alkalmi jelleggel egy barát, osztálytárs vagy szülői is igénybe veheti a buszt – a szabad helyek függvényében - előre egyeztetve a koordinátorral. Mikrobuszaink nem előre meghatározott útvonalon közlekednek, így van esély arra, hogy kikerüljék a közlekedési dugókat.

Reggeli késés esetén - tanévenként 3 alkalommal - a koordinátor telefonál a családnak, illetve a busz néhány percet vár a menetrendben megadott időpont után is. 
 
A délutáni indulási időpont 15.15 és 17.15, és péntekenként 14.15 és 16.15. Lehetőség van 16.15kor (pénteken 15.15kor) is igénybe venni a buszt, de ebben az időpontban csak a gyűjtőpontokra tudjuk szállítani a gyermekeket (jelentkezőktől függően): Pasaréti tér; Budagyöngye; Széna tér. 
 

PRÉMIUM NAVETTE szolgáltatás

Ez a szolgáltatásunk a NAVETTE szolgáltatásra illetve annak a járataira épül, de kiegészül olyan elemekkel, melyek rugalmasabbá teszik:
 • Lehetőség van különböző délutáni időpontokban igénybe venni a buszt, valamint délután a reggelitől eltérő, a hét napjain akár különböző felvételi állomást megjelölni - a tanév elején heti rendszerben megadva. 
 • Egyéni megállót lehet kérni, ami akár lehet olyan megálló is, ami szerepel a megadott opciók között, de nem érkezett rá 8 jelentkező, de járatonként maximum 5 teljesen egyéni megállóhely is létesíthető, ha az a busz útvonalába esik és szabályosan megállhat ott a busz, utas-felvétel céljából.
 • Az iskolabusz koordinátor rendelkezésre áll telefonon, ha bármilyen megoldandó probléma adódna, vagy ha a szülő a nyomkövető rendszeren felül is tájékozódni szeretne a busz várható érkezési időpontjáról.
 • Trimeszterenként 3 alkalommal nem számítunk fel díjat, ha a szülő délután késik a megállóból és emiatt a koordinátornak intézkednie kell.
 • Alkalmi jelleggel egy barát, osztálytárs vagy szülői is igénybe veheti a buszt – a szabad helyek függvényében - előre egyeztetve a koordinátorral.
 • A délutáni indulási időpont 15.15 és 17.15 (péntekenként 14.15 és 16.15). Lehetőség van 16.15-kor (péntekenként 15.15-kor) is igénybe venni a buszt, de ebben az időpontban csak gyűjtőpontokra tudjuk szállítani a gyermekeket (jelentkezőktől függően): Pasaréti tér; Budagyöngye; Széna tér.

NAVETTE szolgáltatás

A Rózsadomb, Óbuda, a XII. kerület, Pest valamint Pesthidegkút fontos pontjain megállókat jelölünk ki a tanulók felvételére illetve leszállására. A listáról a szülők választhatják ki, melyik megállót kívánják igénybe venni. A legnépszerűbb megállóink az elmúlt évek során: Széll Kálmán tér, Budagyöngye, Törökvész u., Oktogon, Vígszínház (Jászai Mari tér). A tanév kezdete előtt az egyes megállókat úgy kapcsoljuk össze, hogy a jelentkezett utasok létszáma legjobban megtöltse adott férőhelyű buszainkat, így alakulnak ki a tanévre a járatok. Az elmúlt évek gyakorlata szerint 50 személyes buszt indítunk reggelente az Oktogonról, amely járat felveszi a „Vígszínház” (Jászai M. tér), a „Margit híd budai hídfő”, valamint a „Budagyöngye” megálló utasait, így jut el az iskoláig. Szintén 50 fős nagybuszt szoktunk indítani a Széll Kálmán térről, ez a járat veszi fel a „Pasaréti tér” megállóhely utasait is. Az 50 személyes buszokon kísérő felügyeli és segíti az utasokat. A „Szentendrei út” a „Kolosy tér” valamint a „Törökvész út” megállóhelyet a több éves gyakorlat szerint egy 19 személyes mikrobusszal kapcsoljuk össze egy járattá az iskolába. A járatok kialakítása után határozzuk meg a reggeli és délutáni menetrendet, ekkor derül ki a szülők számára, hogy pontosan mikor lesz a busz az általuk választott megállóban.
 • A NAVETTE járat menetrend szerint közlekedik, tehát az esetleg késő utasokat nem várja meg. Mivel azonban a busz közúton közlekedik, esetenként előfordulhat, hogy a járat késik a megállóhelyről. 
 • Egy-egy megállóhely akkor működik az adott tanévben, ha egy adott időpontban legalább 8 tanuló igénybe kívánja venni, és nagybuszos járatot akkor működtetünk, ha legalább 45 gyermek utazik a buszban. A jelentkezések függvényében tehát évről évre lehetnek változások a NAVETTE járatokban!
 • A szülők a jelentkezéskor megadott megállókon év közben nem módosíthatnak (sem reggel sem délután), tanórák elmaradása, vagy bármilyen más ok miatt sem kérhetnek eseti változtatást.
 • A szülők figyelhetik az iskolabuszt a nyomkövető rendszeren, így láthatják, hogy hol tart a járat a megállójukhoz képest.  
 • Az iskolától - az alsó tagozatos osztályok végzési időpontjához igazítva - a buszok 15.15-kor, pénteken 14.15-kor indulnak. A délutáni járatok során a kísérő vagy a sofőr meggyőződik arról, hogy a leszálló gyerekeket várják a megállóban (kivéve, ha jelentkezéskor úgy rendelkeztek, hogy a gyermek önállóan is leszállhat a buszról). Amennyiben a szülő késik a megállóból, a koordinátor felveszi vele a kapcsolatot és egyezteti vele, hol és mikor tudja levenni a gyermekét a buszról. Az ilyen intézkedésnek/várakozásnak a fuvardíj táblázatban megadott díja van.
Azoknak a családoknak ideális ez szolgáltatás, akiknek a gyermekei mindig egy helyen szeretnének fel és leszállni, valamint mindig azonos délutáni időpontban utaznak és már egyedül is leszállhatnak a buszról. 
 

Navette (lehetséges) megállók