Betöltés...

Szolgáltatásunk kiiktatja életéből gyermeke iskolába járásának logisztikai és szervezési feladatait, az ebből fakadó alkalmazkodást és kötöttséget, úgy, hogy gyermeke biztonságban, kényelemben és barátságos közegben utazzon, barátai társaságában. Háztól-házig és Gyüjtőpontos (Navette) szolgáltatásunkkal állunk a családok rendelkezésére.

 

Mindkét szállítási mód esetében:

Lehetőség van a szolgáltatást oda-vissza, vagy csak az egyik viszonylatban illetve akár csak alkalmanként igényelni.

Magyarul, franciául és angolul beszélő iskolabusz koordinátorunk telefonon rendelkezésére áll operatív jellegű kérdések megválaszolására, vagy váratlanul felm​erült helyzetek megoldására.

Reggelente a buszok 07:50-re érkeznek az iskolához.

A délutáni induláskor az iskola megbízott munkatársa segítséget nyújt a gyerekeknek a felszálláskor.

Az iskolabuszok vezetői tapasztalt sofőrök, balesetmentes buszvezetői múlttal.

Általános Szolgáltatási Feltételek        Biztonsági Szabályzat           Információ 2019/20

 

 

 

 

     Háztól házig szolgáltatás

 Munkánk személyes és bizalmas jellegű.

 A diákokat reggelente az iskolabusz a házuk kapujánál veszi fel, és az iskola bejáratához szállítja. Délután szintén hazáig szállítjuk a gyermekeket.

 Délutánonként 15:15 és 17:15 órakor, szerdánként 14:15 és 16:15 órakor indulnak a buszok az iskolától.

 Az iskolabusz szolgáltatás a rövid menetidő érdekében 7-20 személyes mikrobuszokkal történik. A járművek légkondicionáltak és minden ülésük biztonsági övvel van felszerelve.

 Egész tanévben lehetőleg azonos sofőr szállítja a gyermeket.

 Jól ismerjük a gyerekeket, akiket szállítunk, szeretettel végezzük a munkánkat. Ezért is végezzük rugalmasan a feladatunkat:

 A hazaszállítás esetenként akár eltérő címre is lehetséges (nagymamához, edzésre, szülő munkahelyére, stb.).

Mikrobuszaink nem előre meghatározott útvonalon közlekednek, így van esély arra, hogy kikerüljék a közlekedési dugókat.

 Árlista Háztól-házig 2019/20

     NAVETTE szolgáltatás

A Rózsadomb, Óbuda, a XII. kerület, Pest valamint Pesthidegkút fontos pontjain összesen megállókat jelölünk ki a tanulók felvételére illetve leszállására. A listáról a szülők választhatják ki, melyik megállót kívánják igénybe venni. A legnépszerűbb megállóink az évek során: Széll Kálmán tér, Budagyöngye, Kapy u.- Törökvész u. körforgalom, Oktogon, Jászai Mari tér.

Egy-egy megállóhely akkor működik az adott tanévben, ha egy adott időpontban legalább 8 tanuló igénybe kívánja venni. Délutánonként 15:15, és 17:15 órakor, szerdánként 14:15 és 16:15 órakor indulnak a buszok az iskolától.

E szolgáltatásunk esetében is igénybe lehet venni délután a reggelitől eltérő, a hét napjain akár különböző felvételi állomást, heti rendszerben megadva.

        Árlista Navette 2019/20