Betöltés...

Iskolabusz szolgáltatás

Széleskörű tevékenységünk fő profilja az intézményhez dedikált iskolabusz szolgáltatás, amit jelenleg a budapesti Lycée Francais, a Happy Kids, a Deutsche Schule és az English School of Budapest számára nyújtunk. A francia iskola tanulóit 2003 óta szállítjuk háztól-házig, 2012 óta, emellett már gyűjtőfuvarozást is kínálunk számukra.

Mikrobuszaink méretének megválasztását a budai villanegyed sajátos viszonyai nagyban befolyásolják, hiszen célunk, hogy a gyakran nehezen megközelíthető címek ellenére egyetlen utasunknak se kelljen túl sok időt töltenie az iskolabuszon. Járműveink ezért a háztól-házig szolgáltatásban viszonylag kicsik, 7-20 személyesek, a gyűjtőfuvarozásban viszont az adott gyűjtőpontokra jelentkezett gyerekek számához választjuk ki az ideális méretű buszt, ami akár 58 személyes is lehet. 

Gyermekcsoportok szállítása

Csaknem 25 éve szállítunk óvodás és iskolás gyermekeket Budapesten, nemzetközi és magyar tanintézmények és gyerekekre szakosodott programcentrumok számára. Úszás-, korcsolya-, sí- és balett tanfolyamokra legtöbbször heti rendszerben szállítjuk a csoportokat, míg az állatkerti-, vadasparki-, múzeumi- vagy színházi látogatásokra egyedi megrendelések alapján kerül sor. Szerződött partnereink számára különlegesen kedvező feltételeket biztosítunk napközbeni szabad kapacitásunk erejéig.

Osztálykirándulások lebonyolítását a megrendelői igények szerint más jellegű, nagyobb, általában jóval kényelmesebb buszokkal vállaljuk. Hosszú külföldi kirándulásokra akár kifejezetten luxus kivitelű, és felszereltségű autóbuszt is biztosítunk.

Különböző sportlétesítmények, klubok számára is nyújtunk szolgáltatást, versenyek, meccsek alkalmával. Ilyen például a VASAS Pasaréti Sportcentrum, a Pasaréti Síiskola, és a Kanadai Magyar Hokiklub.

 

Nyári táborok

A megrendelőink körébe tartozó óvodák, iskolák és sportiskolák nyaranta nyári táborokat szerveznek. Ezek lebonyolításában nagy segítséget jelent, hogy a résztvevő gyerekeket gyűjtőpontokról vagy otthonukból szállítjuk a tábor helyszínére, illetve a táborok programja szerint napközben külső helyszínekre is. 2014 óta a legnagyobb léptékű feladatunk a nyári időszakban a XI. kerületi általános iskolák tanulóinak szállítása a Kamaraerdei Ifjúsági Táborba, hiszen 8 héten át akár napi 500 főnél is több utasunk van reggelente és délutánonként egyaránt. Ehhez a logisztikai feladathoz képest eltörpül a Vízművek Zrt. úszótáborába, vagy az egyéb óvodák nyári táboraiba történő szállítás.

 

Dolgozói járatok

Alaptevékenységünk kiegészítéseként cégek, illetve irodaházak dolgozói járatainak ellátását is biztosítjuk. Ezen a területen jelenleg a legnagyobb feladatunk a XI. kerületben található Dorottya Udvar irodaház kiszolgálása 4 db. egyforma, hófehér Mercedes Sprinter minibusszal. Reggel és délután a dolgozók menetrend szerint használhatják a buszokat.

Egyéb személyszállítás

Fentieken kívül egyre növekvő számban kapunk megrendeléseket zenekarok, filmes stábok, vagy Magyarországra látogató külföldi csoportok részéről. Gépkocsivezetőink nyelvtudása és felkészültsége révén az ilyen jellegű fuvarokat is teljes megelégedettségre tudjuk ellátni.