Betöltés...

Iskolabusz szolgáltatás

Széleskörű tevékenységünk fő profilja az intézményhez dedikált iskolabusz szolgáltatás, amit jelenleg a budapesti Lycée Francais, a Happy Kids, a Deutsche Schule, Pendula Óvoda és a Britannica Int. School számára nyújtunk. A francia iskola tanulóit 2003 óta szállítjuk háztól-házig, 2012 óta, emellett már gyűjtőfuvarozást is kínálunk számukra. Mikrobuszaink méretének megválasztását a budai villanegyed sajátos viszonyai nagyban befolyásolják, hiszen célunk, hogy a gyakran nehezen megközelíthető címek ellenére egyetlen utasunknak se kelljen túl sok időt töltenie az iskolabuszon. Járműveink ezért a háztól-házig szolgáltatásban viszonylag kicsik, 7-20 személyesek, a gyűjtőfuvarozásban viszont az adott gyűjtőpontokra jelentkezett gyerekek számához választjuk ki az ideális méretű buszt, ami akár 58 személyes is lehet.

Gyermekcsoportok szállítása

Csaknem 25 éve szállítunk óvodás és iskolás gyermekeket Budapesten, nemzetközi és magyar tanintézmények és gyerekekre szakosodott programcentrumok számára. Úszás-, korcsolya-, sí- és balett tanfolyamokra legtöbbször heti rendszerben szállítjuk a csoportokat, míg az állatkerti-, vadasparki-, múzeumi- vagy színházi látogatásokra egyedi megrendelések alapján kerül sor. Szerződött partnereink számára különlegesen kedvező feltételeket biztosítunk napközbeni szabad kapacitásunk erejéig. Budapest XI. kerületének minden állami fenntartású iskolájának tanulóit cégünk szállítja a kötelező úszásoktatás óráin a kijelölt két uszodába. Osztálykirándulások lebonyolítását a megrendelői igények szerint más jellegű, nagyobb, általában jóval kényelmesebb buszokkal vállaljuk. Hosszú külföldi kirándulásokra akár kifejezetten luxus kivitelű, és felszereltségű autóbuszt is biztosítunk.

Sportegyesületek csapatainak szállítása

Különböző sportlétesítmények, klubok számára is nyújtunk szolgáltatást, versenyek, meccsek alkalmával.

Ilyen például a Pasaréti Síiskola, a Buborék Úszóiskola és a Kanadai Magyar Hokiklub.

A VASAS kosárlabda szakosztályának minden korcsoportját - beleértve az NB1 csapatot is - 2014 óta mi szállítjuk meccsekre, tornákra, edzőtáborokra.

Nyári táborok

A megrendelőink körébe tartozó óvodák, iskolák és sportiskolák nyaranta nyári táborokat szerveznek. Ezek lebonyolításában nagy segítséget jelent, hogy a résztvevő gyerekeket gyűjtőpontokról vagy otthonukból szállítjuk a tábor helyszínére, illetve a táborok programja szerint napközben külső helyszínekre is. 2014 óta a legnagyobb léptékű feladatunk a nyári időszakban a XI. kerületi általános iskolák tanulóinak szállítása a Kamaraerdei Ifjúsági Táborba, hiszen 8 héten át akár napi 500 főnél is több utasunk van reggelente és délutánonként egyaránt. Ehhez a logisztikai feladathoz képest eltörpül a Vízművek Zrt. úszótáborába, vagy az egyéb óvodák nyári táboraiba történő szállítás.

 

Dolgozói járatok

Alaptevékenységünk kiegészítéseként cégek, illetve irodaházak dolgozói járatainak ellátását is biztosítjuk.

Ezen a területen 2013-óta a legnagyobb feladatunk a XI. kerületben található Dorottya Udvar irodaház kiszolgálása 5 db. Mercedes Sprinter minibusszal.

Reggel és délután a dolgozók menetrend szerint használhatják a buszokat.

 

 

Egyéb személyszállítás

2017 óta az El Al légitársaság személyzetét szállítjuk évi 5 hónapon keresztül hetente Ljubljanába, valamint ott, a helyszínen folyamatosan biztosítunk shuttle járatot a repülőtér és az egyik belvárosi szálloda között.

Fentieken kívül egyre növekvő számban kapunk megrendeléseket zenekarok, filmes stábok, vagy Magyarországra látogató külföldi csoportok részéről.

Gépkocsivezetőink nyelvtudása és felkészültsége révén az ilyen jellegű fuvarokat is teljes megelégedettségre tudjuk ellátni.